miercuri, 8 iunie 2011

Colectare bani si PET-uri pentru manjii de la Cardon, Letea

Colectare bani si PET-uri pentru manjii de la Cardon, Letea

Invita si tu un amic sa salveze manjii si calutii Letei Deltei României Europene!

http://www.facebook.com/event.php?eid=108107062613536&ref=notif&notif_t=event_invite

Ora
9 iunie 2011 · 12:00 - 20:00

Locaţie
Complex Regie - Caminului A1 (pe Splaiul Independentei, in spatele complexului Orhideea)Bucuresti.

Creat de

Mai multe informații
Primii 1000 de bucuresteni care vin cu PET-uri de 2L sunt asteptati cu bunatati: gogosi cu ciocolata si dulceata, biscuiti cu ovaz si stafide, cafea aromata si batoane energizante:)
Seara avem concert SISTEM!!!

Va asteptam la standul Descult in iarba!

...Vrei sa ajuti manjii de la Letea?
Au nevoie de ingrijire, hrana, medicamente si grajd.
Le colectam, le valorificam (aprox. 30 sticle de 2L=1 leu) si depunem banii incasati in contul ECVIN PROTECT pentru ingrijurea manjilor.

Vom participa la o serie de minim 10 evenimente in aceasta vara pentru a colecta PET-uri.
Primul eveniment la care participam este RECICLONIADA.

Te asteptam cu cat mai multe PET-uri si iti oferim in schimb bucuria de a ajuta calutii orfani si nu numai - te asteptam cu gogosi si biscuiti cu stafide, cu sezlonguri si perne pe care sa te relaxezi in iarba, cu sevalete si panze pe care sa pictezi, cu Biblioteca Urbana daca vrei sa citesti si pentru seara organizorii au pregatit un concert SISTEM.

Poate nu poti sa donezi banuti, poate nu poti sa te alaturi voluntarilor pentru Caii de la Letea, dar SIGUR POTI sa aduci cat mai multe PET-uri!

Recicloniada este organizata de Apa Nova Bucuresti. www.facebook.com/ApaNovaBucuresti


Evenimentul incepe la ora 12.00 si se termina la ora 22.00.


Uite si o felicitare faina care poate ajuta la refacerea habitatului rezervatiei Deltei Dunarii http://felicitari.tfm.ro/13_anotimpuri/card505/

Referent mediu www.Astourism.ro  Sandu Felix

 

Va rugam si va solicitam in acelasi timp sa ajutati la repararea barcii lui Darie (voluntarul al carui motor s-a ars dupa multele drumuri facute catre manjii din Cardon cu barca incarcata cu alti voluntari si materiale).   Este nevoie de banuti urgent... ...suntem destui iubitori de animale si daca dam fiecare cat putem (orice suma e binevenita), putem repara barca RAPID!   Reamintim ca manjii sunt singuri (o singura persoana se chinuie sa-i hraneasca cu biberonul zilnic). Ei trebuiesc hraniti cu biberonul cel putin o data pe zi si ingrijiti, iar voluntarii NU SE DUC pt ca sunt descurajati de drum (nu mai au cu ce ajunge acolo).   Ne adunam vineri, in Buc la orele 19 in Cafeneaua Actorilor (Parcul Tineretului) si ii strangem.   Pentru cei care nu pot veni la intalnire: avem nevoie si de ajutorul vostru, astfel ca va rugam sa ne spuneti daca VRETI sa contribuiti in contul asociatiei ECVIN PROTECT (cu mentiunea "BARCA VOLUNTAR"). Banca Transilvania sucursala Alba Iulia RO09BTRL00101205S27359XX  RON RO81BTRL00104205S27359XX  EUR SWIFT : BTRLRO22     STRICACIUNEA MOTORULUI: vibrochen, biela, cuzineti de biela si palier, garnitura chiuloasa si baie ulei, ulei si filtru motor si ulei cizma plus manopera.   MODALITATEA DE REPARATIE: Reparatie mecanic - cca 1000 EUR. (Transportul pana la mecanic il suporta voluntarul - Darie Aculov) Inlocuire motor cu unul SecondHand - este o alta posibilitate (mai ales daca reusim sa-l gasim mai ieftin. Tipul barcii: Suzuki DF 115.   BANUTI STRANSI PANA ACUM: - 250 EURO - donati de Iulia Nicoleta Apostol   Multumim anticipat. Vezi mai mult

LEGEA CALULUI pentru votare urgenta in Parlamentul Romaniei

http://www.facebook.com/notes/sos-caii-deltei/legea-calului/230099463672075