duminică, 3 iulie 2011

Deontologie Ecvestra, Rezervatie, Legea Calului, Legea Rangerului Legea Medic Veterinar Salvati Dr Raileanu

Deontologie Ecvestra, Rezervatie, Legea Calului, Legea Rangerului Legea Medic Veterinar Salvati Dr Raileanu

Semnaturi pentru salvarea Doctor veterinar Raileanu
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_pentru_anularea_chemarii_dr_stefan_raileanu_in_fata_comisiei_de_deontolgie_by_laura_andronescu-p52248047-pg2.html

Salveaza si tu calutii Europeni ai Deltei Dunarii din Romania Turistica Europa
http://www.petitieonline.ro/petitie-p52248047.html http://ajutacalutiletea.blogspot.com

550. alina vasile 4o f bucuresti romania 03/07/2011 12:53
»» Sant medic veterinar si sant revoltata de situatia animalelor din Romania si de nepasarea, incapabilitatea si inclinatia catre afaceri a autoritatii veterinare din toata tara.
551. Felix Sanducu AjutaCalutiletea Ranger 40 m Dacia Romania 03/07/2011 12:57
»» Felix Sanducu http://AjutaCalutiletea.blogspot.com Ranger
in Romania Trebuie o Lege a Respectului fata de cal. Legea Calului
si o Lege a respectului fata de medic veterinar si legea rangerutului
si legea Rezervatiilor naturale, nu a ariilor protejate false!!!
degeaba luati fonduri pentru arii protejate daca voi taiati paduri si omorati caii
Dumnezeu este sus in Rai si va vede ce rele faceti
Ranger politist texan! 
589. anghelus ana mihaela 44 f bucuresti, romania 03/07/2011 14:28
»» Nu il lasati singur pe doctorul veterinar Stefan Raileanu in lupta cu sistemul. El a luptat pentru salvarea cailor si a reusit. Acum el este atacat pentru acest motiv. Daca ne-am unit pentru salvarea cailor, trebuie sa ne unim si pentru salvarea celor care au salvat caii.
Daca ii lasam sa il excluda din profesie pe un medic ca Raileanu, atunci sa nu ne miram ca vor ramane sa profeseze doar veterinari de genul celui DE LA BOTOSANI, CARE UCIDE LA COMANDA POLITICA, IN LOC SA SALVEZE. DOCTORUL STEFAN RAILEANU FACE CINSTE ACESTEI PROFESII DE MEDIC VETERINAR SI PENTRU ASTA AR TREBUI RECOMPENSAT SI DAT CA EXEMPLU PENTRU ALTII.
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_pentru_anularea_chemarii_dr_stefan_raileanu_in_fata_comisiei_de_deontolgie_by_laura_andronescu-p52248047.html
321. Tina Dueholm 48 f Holmegaard, Denmark 02/07/2011 21:30
»» Romaina and their lack of animal welfare is a disgrace to EU.

Now you wanna punish a man who fights for the beautiful Danube Delta horses. Those horses were tortured, starved and transported under so horrible conditions which caused someone died most of them were dehydrated, injured and in very bad condition when they were rescued. Several of them needed intensive care to survive. Mares and foals were seperated from each other which is very stressful for both mother and foal. One of the foals were only 6 days old. 100 of pictures on Facebook and movies on Romania TV, Youtube etc. shows how bad these horses were treated and their condition

I'm really shocked about the uncivilized way Romania is treating their animals. I see proof of that every day on youtube, facebook, Romania TV etc. Dogs beaten to death, injured animals left to die a horrible and painful death for either starvation or bleeding to death. Poisoned animals, burned animals, beaten animals, garbage bins with dead cats and dogs, horses in bad condition whipped and tortured because it has collapsed, horses who are forced to pull too heavy loads.... unfortunately the list is long. The public authorities seem to do nothing about the inhumane treatment of animals.

Animals can feel pain, fear, stress etc. just like humans and no animals deserves to be maltreated, beaten, whipped, tortured or starved. Animals should be treated with love, care and respect.

Instead of punish Dr. Stefan Raileanu you should honor and reward him.

I know I'm not alone in the above views... 1000 and 1000 of people in the rest of the world is horrified about the way Romania is treating their animals.

332. BARCAN OANA 26 f CRAIOVA, ROMANIA 02/07/2011 22:25
»» Acest OM este un inger, ce a salvat acele biete suflete de la masacru, fara sa ii pese de repercusiunile si blamajul societatii, incorsetate de idei comuniste si distructive pt acest popor. Este revoltator, faptul ca DL. DR. RAILEANU este astfel "recompensat" pentru ca si-a facut datoria de medic veterinar si nu a uitat legamantul pe care l-a facut atunci cand a absolvit facultatea de med vet.
345. Victor Popaliciu 36 m Tulcea Romania 02/07/2011 23:30


opinia publica are nevoie de coeziune si trebuie sa reactioneze impotiva coruptiei din Tulcea .Acesti omeni din sitemul corupt au torturat si vindut ilegal mii de cai salbatici din padurea Letea iar acum incearca sa ascunda aceasta crima prin gasirea unor vinovatii absurde impotriva Dr.Raileanu
355.     Veronica Fairhurst         f     Halifax, UK     03/07/2011 00:01
»»     Why are you punishing when you should be praising the bravery of Dr Raileanu?
361.     Jean-Paul Georges Sacy     51     m     Nicosia, Cyprus     03/07/2011 00:10
»»     Dr Stefan Raileanu is a hero. Don't let corruption bring down such a great man!
362.     BEVERLEY HOLDEN                 03/07/2011 00:11
»»     Please do not do this to this man..he is helping the Horses..Why can`t you see that... please help HIM.. thank you...
372.     Barb Prasow     51     f     Canada     03/07/2011 00:31
»»     This man is trying to help the animals of the world. He does good work and needs to be recognized for such work. How can anyone even think of pulling his Licence to practice medicine. Let this man be and let him continue helping the animals. They too have rights.

83.     CRISTINA MIHAELA PETERSON     42     f     Mesa, Arizona/ or Buzau/Romania     03/07/2011 01:01
»»     Bineinteles ca intr-o tara cu un sistem corup cei care sunt OAMENI nu pot fi admisi printre cei corupti. Spun un adevar coruptilor din ANSVA si toate DSV-urile din Romania, NU?

Daca acest Om va fi sanctionat cei din ANSVA SI DSV-urile din Tara trebuiesc pusi in inchisori pe viata, NU/? este o intrebare de Om catre sistemul corupt si plini de corupti ANSV SI DVS...


Daca acest OM va fi sanctionat pentru ca voi coruptii nu aveti loc de OAMENI IN institutiile care sunt paltite din buzunarul cetateanului roman, atunci eu ca cetatean roman vreau sa se faca curat in aceste institutii si toti cei care-l sanctioneaza pe acest OMa sa fie dati afara si pusi in inchisoare.


JOS CU CORUPTIA DIN ANSVA SI DSV_URILE DIN TOATA TARA ROMANEASCA>>>>

ENOUGH IS ENOUGH!!!!!!

377.     Sandra Carr                 03/07/2011 00:48
»»     This veterinarian must be allowed to help animals.

390. Ranka Matic f Serbia 03/07/2011 01:08
»» Saving lives is not a crime!!! People like Dr Stefan Raileanu should be admired.
490. Cornelia Ceianu 57 f Bucuresti 03/07/2011 10:02
»» Dr Raileanu va trebui sa isi pledeze si sa isi apere cauza in fata colegiului.
Iar colegiul medicilor veterinari va trebui sa isi aduca aminte ca este o organizatie profesionala care trebuie sa apere un crez si un juramant presupun ! Exista , pentru medicii veterinari , un juramant similar cu cel depus de medicii umani? Ori acestia trebuie sa jure ca nu vor " denigra" pe aceia care refuza sa isi asume responsabilitatea pentru managementul deplorabil al situatiei cailor din Delta. Sunt suficient de batrana ca sa imi amintesc foarte bine de epoca aceea cand profesionistii erau judecati pentru " denigrare". Cine doreste ca acele vremuri sa se intoarca? Ori s-au intors deja ?

Revin cu afirmatia: Daca autoritatile din Tulcea doresc sa protejeze Rezervatia Padurii Letea, nu trebuie sa incurajeze valorificarea cailor care o distrug, pentru ca aceasta nu va face decat sa incurajeze abandonul animalelor in rezervatie si continuarea acesteti practici daunatoare pentru rezervatie, daunatoare pentru cai, daunatoare pentru comunitatile din zona si catastrofala pentru imaginea de tara europeana a Romaniei.
De ce refuza autoritatile ca populatia de cai din Letea sa fie evaluata de catre specialistii sub raportul caracteristicilor sale de ecotip? Desigur, acest studiu ar trebui efectuat inainte de exterminarea populatiei. De ce biodiversitatea la nivelul populatiilor de animalelor domestice nu este importanta? de ce rase romanesti de animale domestice sunt obiectul unor programe de protectie in alte tari din regiune, iar nu in tara noastra?
De ce avem legi si reguli pentru modul cum se captureaza, mentin si transporta animalele , dar ele nu sunt respectate? Este OK din punctul de vedere al autoritatilor, sa capturezi iepele- mame pentru abatorizare, iar manjii lor sa moara in padure? Sunt acestea practici acceptabile in UE?
De ce autoritatile locale si centrale prefera sa incurajeze acest mod primitiv de exploatare si spoliere a Deltei Dunarii, in locul unui program de dezvoltare sustenabila care sa ridice comunitatile din Delta? Este un program electoral , pe termen scurt, mai important decat o strategie durabila pe termen lung? Eu cred ca asa este, din pacate. Aceasta este opinia mea si inteleg ca orice roman, de la vladica la opinca, are dreptul la opinie.
477. raducan maria 54 f bucuresti 03/07/2011 09:02
»» ITI MULTUMESC DOMNULUI DOCTOR PENTRU AJUTORUL DAT AR TREBUI CAT MAI MULTI MEDICI VETERINAR SA FACA FAPTE BUNE PENTRU ANIMALUTE CA ELE NU POT VORBI SA SPUNA DUREREA SAU SUFERINTA SUNT BATUTE INFLAMANZITE SI OMORATA IAR UN OM CARE AJUTA SI ARE SUFLET ESTE CHEMAT IN JUDECATA RUSINE DUMNEZEU O SA FACA DREPTATE SI DOMNUL MII DE MULTUMIRI DOMNULUI DOCTOR FELICITARI DOMNULUI DOCTOR PENTRU FAPTA LUI BUNA
481. Liviu Gaita 48 m Bucuresti, Romania 03/07/2011 09:15
»» Nu pot cere anularea convocarii in fata Comisiei de Deontologie, dar am incredere ca dr. Raileanu isi va sustine argumentat cauza. Cred ca aceeasi comisie ar fi trebuit sa se sesizeze si sa reactioneze la abuzurile impotriva animalelor si impotriva interesului public. evidentiate de dr. Raileanu, iar cand acestea au implicat persoana care fac parte chiar din comisia judeteana, reactia trebuie sa vina de la Colegiul National.
469. Jeris Turner f 03/07/2011 07:53
»» The treatment of the horses in Romania was sickening. Dr Raileanu tried to stop the barbaric killings, and HE is the one on trial? The people who approved the massacre should be the ones on trial.

The mistreatment of animals is a sign of mental illness. Whole cultures can be mentally ill. Right now Romania is a sick country. Fire Marinela Tertis and put someone with a heart in her position, someone exactly like Dr. Raileanu.
:)
465. Nadine Grant f 03/07/2011 07:24
»» I fail to fathom how on earth Romania is still standing - why are they so heartless towards animals and those who care for them? It is bizarre...to punish a man for caring is utterly ridiculous.
456. Lumi MacKay 40 f Toronto, Canada 03/07/2011 05:20
»» Semnez aceasta petitie pentru salvarea, protectia animalelor si celor care sunt in masura de-a ocroti si salva "stray dogs, horses" all type of animals in Romania.

Yours trully animal lover, a friend with unconditional love.
Greetings from Toronto, Canada
497. Rita Poettering 41 f Hannover , Germany 03/07/2011 10:11
»» Dr. Stefan Raileanu, în ochii mei este un erou pentru că el împotriva autorităţilor corupte care a vrut să sacrificare caii săraci în Delta Dunării, a face un profit .. reconvenţională este plecat! Acum ar trebui să fie, prin urmare, un proces.
Dr. Stefan Raileanu salvat viaţa sălbatică, în timp ce la Botosani nu s-au pedepsit pentru masacrul de câini.
Politicienii din România şi autorităţile nu au picioare mai mult în ochii populaţiei europene .. esti mincinos ca fiind corupte, şi nu inima!